New York Caffé
Začátkem 30. let 20. století si pan Ugo Incerpi, majitel baru New York, koupil stroj na pražení kávy, aby mohl nabídnout speciální produkt sofistikované klientele navštěvující lázeňské město k odpočinku. Jeho káva byla tak dobrá, že se během chvilky rozkřiklo a v neděli přijížděli lidé z Florencie, aby si pochutnali na vynikající kávě „Sor Ugo“.
Klasická značka „Caffè New York“ s logem reprezentovaným černoškou držící hrst kávových zrn se objevila v polovině 30. let 20. století.
Caffè New York se postupně začalo distribuovat v toskánských kavárnách a barech. Společnost se rozrostla až do dnešní doby, kdy její káva oslovuje tisíce lidí po celém světě.
Ich příběh pokračuje až do dneška; kdy v kteroukoli denní dobu pijí Caffè New York tisíce lidí po celém světě. Nejen v Toskánsku, ale také v Japonsku, Francii, Kanadě, Jižní Africe a Německu, kde jsme získali zvláštní uznání, když jsme porazili mnohem známější konkurenty.