Paraná
Pražírna Parana, založená v roce 1960 díky zkušenostem a vášni svého zakladatele Ruggera Giannelliho, vyrábí pouze vybrané vysoce kvalitní směsi. Ruggero od počátku 50. let pokračoval v činnosti započaté jeho otcem Emiliem pro prodej surové kávy v Itálii jménem národních dovozců. V roce 1960 se Ruggero díky zkušenostem získaným v byznysu se zelenou kávou rozhodl najít výrobní závod a založit současnou kávovou společnost Paranà v Římě.
Výrobní proces pražírny Parana si dnes zachovává tradici, která umožňuje získat vynikající výsledky bez změny vůně, kvality a chuti. Na každou fázi výroby dohlíží vysoce specializovaný personál.
Zkušenosti nasbírané během mnoha let v sektoru potravin a nápojů vedly Giannelliho rodinu k úspěšnému řízení holdingu Ficomontanino, farmy v provincii Siena, která vyrábí vysoce kvalitní vína.